Sunday, August 31, 2014

Goodbye, Summer! Love you!

Posted by Alina Mihaela at 12:05 PM
                                              
                                                   Sfârșitul verii..

                31 August 2014.. 
       O dată plină de tristețe, ce reprezintă sfârșitul verii. Vara este cel mai frumos anotimp, preferat de majoritatea oamenilor. Aceștia dau curs unor noi prietenii, iubiri sau speranțe, Vara înseamnă o nouă poveste, care, astăzi, ia sfârșit. Vremea sufocantă, dar și distracțiile zilnice, dispar. Acum, îți aduci aminte, cu drag, de toate întâmplările și momentele fericite. Un anotimp splendid sosește, cu multe surprize. Un an nou de școală/liceu/facultate urmează.
       Acumulează cât de multe cunoștințe poți, este foarte important. Iubește, o nouă iubire îți poate lumina viaţa. Fă-ți prieteni noi, cu siguranță, ai o fire minunată, ce poate atrage persoane asemănătoare ție. Uită ce-a fost rău vara asta, pentru ca, tot ce va rămâne în inima şi mintea ta, să fie doar fericire. Cel mai important, trăiește !
      Nu te gândi la decepțiile de până acum, provocate de prietenii falși sau iubitele/iubiții, care ți-au înșelat așteptările, cu promisiuni deșarte și dureroase. Gândește că ești cu o vară mai aproape de împlinire, de a găsi persoana cu care vei împărți o casă, în această lume grea, dar, totuși, încântătoare.



0 comments:

Post a Comment

Funny Quote

They say that love is more important than money, but have you ever tried to pay your bills with a hug ?

Popular on youtube

https://www.youtube.com/watch?v=b8LGHhgHd8o https://www.youtube.com/watch?v=7k9FGbVnp8M https://www.youtube.com/watch?v=q38buNr59jI

Joke

Wife: "How would you describe me?" Husband: "ABCDEFGHIJK." Wife: "What does that mean?" Husband: "Adorable, beautiful, cute, delightful, elegant, fashionable, gorgeous, and hot." Wife: "Aw, thank you, but what about IJK?" Husband: "I'm just kidding!"
 

Feel my heartbeats Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos