Thursday, July 31, 2014

După despărţire..

Posted by Alina Mihaela at 6:49 PM
5 pași ca să treceți mai ușor peste o despărțire

      Hey ! Despărțirea nu este niciodată ușoară și poți fi distrus, mai ales dacă nu ești tu acela care a încheiat-o. Tot ce trebuie să faci este să fii optimist/a și să uiți cât mai repede. Dar asta poate părea imposibil..totuși, uite mai jos câteva sfaturi :


   1.    Acceptă că s-a terminat
    Dacă te întrebi în continuu “ce ar fi fost dacă?”, e timpul să te oprești. Încearcă să sari peste unele dintre etapele des întâlnite în cazul despărțirilor, cum ar fi negarea sau depresia. Cu cât accepți mai repede că totul s-a terminat, cu atât îți va fi mai bine. Pentru început, evită să mai mergi în locurile în care vă petreceați timpul împreună sau să asculți melodia voastră preferata, doar de dragul amintirilor. Îți vor face mai mult rău decât bine. Răscolirea trecutului și gândul la o eventuala împăcare nu vor face decât să îți prelungească durerea.
   2.    Învață din greșeli
    Încearcă să păstrezi din relația pe care tocmai ai încheiat-o doar momentele frumoase. Privește toate certurile și neînțelegerile ca pe niște greșeli din care ai învățat multe și care îți vor fi de mare folos în viitor. Faptul că îi vei purta pică fostului iubit/fostei iubite nu te va ajuta nici sa treci mai repede peste despărțire și nici să îl uiți cât ai clipi. Probabil că și tu ai făcut greșelile tale, aşa că este important să faci un bilanț al relației, din care să îți amintești doar momentele în care ai fost fericit/ă. 
   3.    Echilibrează-ți emoțiile
    Este perfect normal ca, după o despărțire, să te gândești la lucrurile de care îți va fi dor din fosta relație. Dar ai grijă să te asiguri că vei aloca timp și pentru a analiza părțile relației care nu îți vor lipsi deloc. Notează pe o hârtie toate lucrurile care nu îți plăceau la fostul tău iubit și sărbătorește acum libertatea de care ai parte.
   4.    Apropie-te mai mult de familie si de prieteni 
    Depășește episodul despărțiții cu ajutorul celor mai dragi persoane din viaţa ta. În loc să te întâlnești cu prietenii voștri comuni, cu care să dezbați doar subiecte legate de fostul/a tău/ta iubit/ă, sau care să te ţină la curent cu tot ce face el/ea de când v-ați despărțit, mai bine îndreaptă-ți atenția către oamenii care te vor face să uiți pentru moment de el/ea. Vei vedea că te poți distra și singur/ă, lucru pe care probabil l-ai și uitat în timpul relaţiei. Dacă ți-ai dat la o parte prietenii în momentul în care ai cunoscut pe el/ea, acum e momentul să reintri în legătură cu ei. Este important să îți găsești timp pentru noi hobby-uri și vei vedea cum cercul tău de cunoștințe se va lărgi.
   5.    Stabilește-ți obiective pentru viitor
    Pentru că o ușă închisă o deschide pe alta, profită de aceasta despărțire și valorifică timpul liber de care dispui. O ieșire în club cu prietenele/ii ți-ar putea distrage atenția pentru moment. Ca soluție pe termen lung, încearcă să te implici în proiecte pe care le-ai abandonat în timpul relației. Nu doar că îți vei redescoperi vechile pasiuni, dar vei avea și o viată mult mai activa. De exemplu, dacă îți place sa dansezi, convinge-ți o prietena/ un prieten să mergeți împreună la cursuri de salsa. Aproape că vei uita că ai făcut asta doar ca să îți umpli timpul. 
 

Source: http://www.perfecte.ro/love-sex/5-pasi-care-te-ajuta-sa-treci-mai-usor-peste-o-despartire.html

0 comments:

Post a Comment

Funny Quote

They say that love is more important than money, but have you ever tried to pay your bills with a hug ?

Popular on youtube

https://www.youtube.com/watch?v=b8LGHhgHd8o https://www.youtube.com/watch?v=7k9FGbVnp8M https://www.youtube.com/watch?v=q38buNr59jI

Joke

Wife: "How would you describe me?" Husband: "ABCDEFGHIJK." Wife: "What does that mean?" Husband: "Adorable, beautiful, cute, delightful, elegant, fashionable, gorgeous, and hot." Wife: "Aw, thank you, but what about IJK?" Husband: "I'm just kidding!"
 

Feel my heartbeats Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos